Support

If you have a problem or need to report a bug please email : support@dsprobotics.com

There are 3 sections to this support area:

DOWNLOADS: access to product manuals, support files and drivers

HELP & INFORMATION: tutorials and example files for learning or finding pre-made modules for your projects

USER FORUMS: meet with other users and exchange ideas, you can also get help and assistance here

How to test the schematic in FlowStone FREE?

For general discussion related FlowStone

How to test the schematic in FlowStone FREE?

Postby m.magrini » Thu Nov 04, 2010 1:07 pm

Hello,
I am a newbye here. I downloaded FlowStone Free to test the app.
I did not understand how to test the patch I created: there's no RUN/STOP button, so I suppose I need
to export it as EXE. But..... do I have to pay to do it? :) :)
It's not a real demo if you have to pay to hear/see something...
m.
m.magrini
 
Posts: 2
Joined: Thu Nov 04, 2010 12:23 pm

Re: How to test the schematic in FlowStone FREE?

Postby DSP » Thu Nov 04, 2010 2:24 pm

Welcome to the FS community.

In FlowStone your projects are running all the time! There is no stop or start they are just running.

I would suggest you download some of the example schematics from the forum to see how FlowStone works:
http://www.dsprobotics.com/support/viewforum.php?f=11

Once you have tested your project in the development environment, you have the option to render it down to a standalone EXE (If you only have FS FREE there is a small charge for this).
DSP
 
Posts: 150
Joined: Fri May 14, 2010 10:55 pm

Re: How to test the schematic in FlowStone FREE?

Postby m.magrini » Thu Nov 04, 2010 3:03 pm

>In FlowStone your projects are running all the time!

ah, ok! sorry! :lol:
m.magrini
 
Posts: 2
Joined: Thu Nov 04, 2010 12:23 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 11 guests